ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Reuzel

A Reuzel Wax egy népszerű hajviasz a kemény és ápolt megjelenést kedvelő férfiak körében. A viaszt a holland borbély Schorem fejlesztette ki, és minden hajtípusra alkalmas. Fedezze fel ennek a népszerű terméknek a különböző típusait most!

Válogató

Oldalanként
Ár

Reuzel szakállviasz és hajviasz

A Reuzel kínálatában megtalálható a hajra és kifejezetten a szakállszőrzetre való viasz is. A termékek erős, rugalmas és fényes tartást biztosítanak. Többféle változatban kapható, amelyek mindegyike egyedi textúrát és tartást biztosít. A viasz olyan természetes összetevőkből készül, mint a méhviasz, a jojobaolaj és a shea vaj, amelyek biztosítják az egészséges és ápolt hajkoronát.

A Reuzel viasz típusai

A Reuzel Wax különböző típusai kaphatók, mindegyiknek saját textúrája és tartása van:

  • Reuzel Pink: Ez a viasz közepes tartással rendelkezik, és normál és sűrű hajra alkalmas. Könnyen alkalmazható és a nap folyamán átformázható.
  • Reuzel Blue: Ez a viasz erősebb tartással rendelkezik, mint a rózsaszín változat, és sűrű és durva hajra alkalmas. Matt végeredményt ad, és ideális a kusza megjelenéshez.
  • Reuzel Green: Kifejezetten göndör hajra kifejlesztett viasz, amely erős tartást biztosít enyhe csillogással. Könnyen alkalmazható és átformázható anélkül, hogy a haj ragadós lenne.
  • Reuzel Clay Matte Pomade: Ez a viasz matt felületű és erős tartást biztosít. Normál és sűrű hajra alkalmas, és könnyen alkalmazható és átformázható.
  • Reuzel Fiber Pomade: Ez a viasz erős tartást és természetes fényt biztosít. Alkalmas normál és sűrű hajra, és könnyen alkalmazható és átformázható.

Hogyan kell használni a Reuzel viaszt

A viasz optimális használatához kövesse az alábbi lépéseket:

  • 1. lépés: A viasz felvitele előtt győződjön meg róla, hogy a haja száraz.
  • 2. lépés: Dörzsöljön egy kis mennyiségű viaszt a kezei között, hogy felmelegedjen.
  • 3. lépés: Vigye fel a viaszt a hajára, és egyenletesen oszlassa el.
  • 4. lépés: Formázza a haját a kívánt módon, és ha szükséges, a nap folyamán formázza újra.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.