ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Schwarzkopf Professional Silver sampon

Szeretné, hogy szőke fürtjei ragyogóak és hűvösek maradjanak? Akkor a Schwarzkopf Professional Silver sampon elengedhetetlen kelléke a hajápolási rutinodnak! Ezt a különleges formulát úgy tervezték, hogy semlegesítse a szőke, szőkített vagy szürke haj nem kívánt sárga és rézszínű árnyalatait, gyönyörű, hűvös, ezüstös árnyalatot kölcsönözve Önnek.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ár

Schwarzkopf Silver Shampoo Professional a sárga tónusok ellen

Semmi sem bosszantóbb, mint a nem kívánt sárga és rézszínű árnyalatok a szőke hajban. Szerencsére a Schwarzkopf Professional Silver sampon megoldást kínál! Ez a sampon lila pigmenteket tartalmaz, amelyek semlegesítik a haj meleg tónusokat, elősegítve a hűvös, ezüstös ragyogást. A hajad azonnal frissebbnek, ragyogóbbnak és élénkebbnek tűnik. Mondjon búcsút a nem kívánt sárga tónusoknak, és élvezze a ragyogó szőke hajat.

 

A Schwarzkopf Professional Silver sampon tápláló tulajdonságai

A nem kívánt tónusok semlegesítése mellett a Schwarzkopf Professional Silver sampon ápolást és hidratálást is biztosít az egészséges haj számára. Az enyhe formula alaposan megtisztítja a hajat anélkül, hogy kiszárítaná azt, puha és hidratált érzetet hagyva hajfürtjeiben. Az eredmény nem csak gyönyörű szín, hanem egészséges, fényes és kiváló állapotban lévő haj.

A Schwarzkopf Silver Shampoo Professional biztosítja a hosszan tartó színtartósságot.

A Schwarzkopf Professional Silver Shampoo lehetővé teszi, hogy hosszú ideig élvezhesd vibráló szőke megjelenésedet. Ez a sampon ugyanis segít abban, hogy a szín hosszabb ideig megmaradjon, így a hajad mindig frissnek és élénknek tűnik. Megakadályozza a fakulást, és biztosítja, hogy szőke tincsei a szalonlátogatások között is megőrizzék gyönyörű, hűvös árnyalatukat. Adja meg hajának a megérdemelt szeretetet és figyelmet a Schwarzkopf Professional Silver samponnal.

A Schwarzkopf Professional Silver sampon könnyen használható

A Schwarzkopf Professional Silver sampon nemcsak hatékony, de könnyen használható is a mindennapi hajápolási rutinhoz. Vigye fel a sampont a nedves hajra, gyengéden masszírozza be, majd hagyja hatni néhány percig, mielőtt alaposan kiöblíti. Az intenzívebb szín érdekében hagyja a sampont egy kicsit tovább hatni. Használja rendszeresen az Ezüst sampont a kívánt eredmény fenntartása érdekében, és élvezze gyönyörű, hűvös szőke haját.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.