ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Schwarzkopf kondicionáló

A Schwarzkopf kondicionáló nélkülözhetetlen a haj ápolása során. Segít lezárni a kutikulákat hajmosás után. A Schwarzkopf kondicionáló használatával csodálatosan sima és puha lesz a hajad. Vásárolja meg kedvenc termékeit a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Schwarzkopf Professional
Hairtype
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Ajándék típusa
Ár

Hajápolás

A Schwarzkopf kondicionálóval a megfelelő módon ápolja haját. A hajmosás után a kutikula nyitva van, és a kondicionáló használatával záródik. A kondicionáló tehát valóban nélkülözhetetlen a hajápolási rutinban. Használata után a haj azonnal simábbnak és puhábbnak érződik. A haj is kibonthatóvá válik, és a kifésülhetőség is javul. Ugye te is szeretnéd, hogy a hajad jól ápolt legyen? Ezekkel a termékekkel biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat használod a hajadnak!

Kondicionáló Schwarzkopf bestsellerek

Felsorolunk neked néhány bestseller Schwarzkopf kondicionálót.

  • A BC Frizz Away Conditioner a durva, göndör és rakoncátlan haj megfékezésére készült. Mondj búcsút a göndör hajnak!
  • A BC Color Freeze Conditioner festett hajra való. Tartsa meg hosszabb ideig a színét ennek a kondicionálónak a használatával. A hajat kibontja, helyreállítja és a ph-értéket egyensúlyba hozza.
  • A BC Moisture Kick Conditioner normál és száraz hajra való. A haj nedvességtartalmát helyreállítja és egyensúlyban tartja. Puha és rugalmas hajat kap, amely kibontható.
  • A BC Repair Rescue Conditioner alkalmas sérült hajra. A sérült haj a kibontás és átfésülés során helyreáll. Gyönyörű fényt kap!

Schwarzkopf Professional termékek

A Schwarzkopf kondicionáló mellett számos más termék is kapható. Jó hajápoló, ápoló vagy színező hajtermékeket keres? Akkor a Schwarzkopf az, amire szüksége van. A márka a különböző termékek széles választékával rendelkezik. A Salontotal.hu oldalon vásárolhatod meg mindet !

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.