ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

OSiS

Finom styling termékeket keres? Akkor az OSiS termékcsalád termékeire van szüksége. A legszebb frizurákat fogod könnyen és gyorsan elkészíteni. Az OSiS termékek új külsővel, továbbfejlesztett formulákkal és nagyszerű illattal rendelkeznek. Vásárolja meg kedvenc termékeit ebből a termékcsaládból a Salontotal.hu weboldalon.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Schwarzkopf Professional OSiS

Megújult a Schwarzkopf Professional OSiS termékcsaládja! A termékek különböző termékcsaládokra vannak osztva, így könnyen és gyorsan megkülönböztetheti őket. Minden termék jól kombinálható egymással a legjobb eredmény érdekében.

  • Fürtök és hullámok: Több definíciót ad a göndör és hullámos hajnak.
  • Smooth & Shine: Gyönyörű fényt ad és megszelídíti a göndör hajat.
  • Volume & Body: Több volument és testet ad a hajnak.
  • Textúra: Több tartást és textúrát ad a hajnak.
  • Tartás: Jó tartást ad a hajnak.
  • 2ND Day: Felfrissíti a hajmosások között.

Formázó termékek

Az OSiS styling termékekkel könnyen és gyorsan elkészítheti a legszebb frizurákat. Válassza ki az Önnek és hajának legmegfelelőbb terméket. Szeretne nagyobb volument, tartást vagy fényt adni a hajának? Akkor az OSiS a megfelelő termék az Ön számára. Különböző termékeket fejlesztettek ki, hogy hajadnak megfelelő formázást adjanak. Élvezze gyönyörű frizuráját egész nap!

A termék csomagolása

Az OSiS termékek új külsőt kaptak. Minden termékcsaládnak saját színe van, hogy megkülönböztesse a termékeket. A csomagolást a nagyobb fenntarthatóság és az újrahasznosíthatóság jegyében fejlesztették ki. A legtöbb termék vegán, néhány termék Curly Girl-biztos, és sok termék 230°C-ig tartó hővédelmet tartalmaz. A csomagoláson megtalálod a termék tartási szintjét, amelyet "+" jelez, valamint egy QR-kódot, amelyet beolvasva további információkat és szórakoztató útmutatókat találsz.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.