ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

OSiS 2ND Day

Az OSiS 2ND Day felfrissíti a hajat két hajmosás között. A szárazsampon felszívja a zsíros réteget a hajról és a fejbőrről. Az OSiS 2ND Day spray-vel friss érzést és nagyobb volument adhatsz a hajadnak.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Frissítsd fel a port

A Refresh Dust az OSiS 2ND Day termékcsalád száraz samponja. Felszívja a zsíros réteget a fejbőrről és a hajról. Friss érzetet ad, a haj pedig nagyobb volument és tartást kap. Száraz hajra fújja kb. 20 cm távolságra. Hagyd rajta egy ideig, majd masszírozd be. A hajad ismét csodálatosan frissnek fog tűnni!

A termékcsaládok

A Schwarzkopf Professional OSiS 2ND Day termékcsalád mellett a márka több más termékcsaládot is kifejlesztett. Olyan szép terméket keresel, amely fényt ad a hajadnak, volumenpúdert vagy gélt, amely szépen formában tartja a hajad? Akkor próbálja ki a különböző OSiS vonalak termékeit is.

Smooth & Shine: Extra fényt ad a hajnak és csökkenti a göndörödést.
Volume & Body: Több volument és testet ad a hajnak.
Curls & Waves: Meghatározza a fürtöket és a hullámos hajat.
Textúra: Több textúrát és tartást ad a hajnak.
Tartás: Extra tartást ad a hajnak.

A megújult csomagolás

Az OSiS 2ND Day új csomagolással rendelkezik. A termék hátoldalán egy QR-kódot találsz. Szkenneld be a telefonoddal, és máris kapsz információkat a termékről. Az előlapon a termék tartási szintje látható. Ezt a "+" jelzi, és jelentése: + könnyű tartás, ++ közepes tartás, +++ erős tartás, ++++ extra erős tartás. Az OSiS 2ND Day termékeknek nincs tartási szintje, ezért nem látod a kitöltött '+' betűt. Az új termékek csomagolása mind újrahasznosítható, és a termékek környezetbarátabbak, valamint tisztábbak is.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.