ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

OSiS Curls & Waves

Az OSiS Curls & Waves termékcsaládot kifejezetten göndör és hullámos hajra fejlesztették ki, ezért minden termék a Curly Girl-nek is megfelel. A termékek nagyobb definíciót adnak a göndör és hullámos hajnak. Használsz már gélt vagy krémet, hogy göndör és hullámos hajadnak több definíciót, fényt és rugalmasságot adj? Vásárolja meg a legfinomabb termékeket a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Kategória
Ár

OSiS Curls & Waves termékek

Melyik OSiS Curls & Waves termék a kedvence?

  • A OSiS Curls & Waves Bounty Balm táplálja és puhítja a göndör és hullámos hajat. Csökkenti a hajszálak göndörségét, a fürtök határozottabbá válnak és a haj gyönyörű fényt kap. Ez a göndörítő krém a Curly Girl bizonyítéka.
  • A OSiS Curls & Waves Curl Jam göndör hajra alkalmas. Könnyű tartást biztosít, és gyönyörűen definiált fürtöket biztosít. A haj puha tapintású marad, és nem nehezíti el. A fürtök rugalmasak, hidratáltak és gyönyörű fényt kapnak. Ez a gél göndör lányoknak való.
  • A OSiS Curls & Waves Tipsy Twirl egy közepes tartású gél. A bolyhos hajszálakat csökkenti, és gyönyörűen meghatározott fürtöket és hullámos hajat kap. Ez a zselé nem ropogós hatású, így a haj csodálatosan puha tapintású marad. Ez a termék Curly Girl proof.

Termékcsaládok

A kifejezetten göndör és hullámos hajra kifejlesztett OSiS Curls & Waves termékcsalád mellett a Schwarzkopf Professional OSiS több más termékcsaláddal is bővült. Olyan terméket keresel, amely több fényt, nagyobb volument vagy csak erős tartást ad a hajadnak? Akkor próbálja ki a többi termékcsaládot is.

2ND Day: A termékek, amelyek felfrissítik a hajat a hajmosások között.
Smooth & Shine: Megszelídíti a göndör hajat és gyönyörű fényt ad.
Tartás: Nagyobb tartást ad a hajnak.
Texture: Több textúrát és tartást ad a hajnak.
Volume & Body: Teltebbé teszi a hajat azáltal, hogy nagyobb volument és testet ad a hajnak.

Csomagolás

Az OSiS Curls & Waves termékek most zöldebbek és tisztábbak. A csomagoláson praktikus használati információk és egy QR-kód található. Minden termék egyedi qr-kóddal van ellátva, ha ezt beolvasod a telefonoddal, további információkat kapsz a termékről, például az összetevőkről és a hatásáról. A Hold szint is fel van tüntetve az előlapon a "+" betűvel. Ennek jelentése: + könnyű tartás, ++ közepes tartás, +++ erős tartás, ++++ extra erős tartás. Az új OSiS Curls & Waves termékcsomagolás is teljes egészében újrahasznosítható.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.