ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

OSiS Hold

Az OSiS Hold termékek nagyobb tartást biztosítanak a hajnak. Szeretné egész nap gondtalanul élvezni gyönyörű hajviseletét? Akkor az OSiS Hold termékcsalád termékeire van szüksége! A hajvégápoló spray-k a közepes tartástól az extra erős tartásig kaphatók. Vásárolja meg kedvenc termékét a Salontotal.hu oldalon !

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Az OSiS Hold termékek

Az OSiS Hold termékek egyszerre rögzítik a hajat és védik azt a hőszerszámok hőjétől 230°C-ig. Fújja a terméket a hajára, és élvezze a gyönyörű hajviseletet egész nap. Adja meg a frizurájának a szükséges tartást az OSiS Hold termékcsalád termékeivel!

  • A Elastic megvédi a pillantását a nedvességtől, a haj kezelhető marad, és a termék könnyen kifésülhető. A közepes tartás lehetővé teszi, hogy egész nap élvezhesd gyönyörű hajad kinézetét!
  • A Freeze egy erős tartással rendelkező befejező spray. A hajat megvédi a nedvességtől, megakadályozza a hajszálak kirepülését és frizurája egész nap gyönyörű marad!
  • A Freeze Pump a göndör és hullámos haj befejező sprayje. Az erős tartás biztosítja, hogy a hajad gyönyörűen meghatározott és kontúros legyen.
  • A Session extra erős tartással rendelkezik. A hajat védi a nedvességtől és könnyen kifésülhető. A hajad kinézete szélálló tartást kap!

Termékcsaládok

Az OSiS Hold termékcsalád a Schwarzkopf Professional OSiS egyik termékcsaládja. Keres például egy jó szárazsampont vagy egy olyan terméket, amely gyönyörű fényt ad a hajának? Akkor próbálja ki a többi termékcsalád termékeit is.

Textúra: A több textúra és tartás érdekében.
2ND Day: A hajmosások közötti felfrissüléshez.
Smooth & Shine: A gyönyörű fényességért.
Curls & Waves: Hullámos és göndör hajhoz.
Volume & Body: A nagyobb volumenért és testességért.

Csomagolás

Az OSiS Hold új csomagolással rendelkezik. A tartás szintjét az előlapon '+' betűvel jelzik. Ez a következőket jelenti: + könnyű tartás, ++ közepes tartás, +++ erős tartás, ++++ extra erős tartás. A csomagoláson praktikus használati információk és egy QR-kód található. A kódot beolvasva további információkhoz juthat. Az új OSiS Hold termékek csomagolása teljes egészében újrahasznosítható, a termékek zöldebbek és tisztábbak.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.