ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

OSiS Smooth & Shine

Az OSiS Smooth & Shine termékek minden hajat ragyogóvá varázsolnak! Ezekkel a termékekkel biztos lehetsz benne, hogy a hajad gyönyörű fényt kap és csökkenti a göndörödést. Készítsd el a neked megfelelő ragyogó frizurát a kedvenc OSiS Smooth & Shine termékeddel. Vásárolja meg az összes terméket a Salontotal.hu oldalon.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Kategória
Ár

OSiS Smooth & Shine termékek

Csökkentse a göndör hajat és adjon hajának gyönyörű fényt az OSiS Smooth & Shine termékekkel!

  • A Flatliner hővédelem 230°C-ig. Ez a spray könnyű tartást biztosít, amely nem érezni ragacsosnak. Csökkenti a göndörödést, sima tapintásúvá teszi a hajat, és megvédi a frizurát a nedvességtől.
  • A Super Shield gyönyörű fényt ad a hajnak, csökkenti a göndörödést, védi a hajat a hőszerszámoktól és antibakteriális hatású.
  • A Glow egy hajszérum. Tápláló hatóanyagainak köszönhetően gyönyörű fényt ad a hajnak. Ennek a hajszérumnak a használatával csökken a göndör haj, és megfelelő ápolást kap.
  • A Sparkler egy szilikonok nélküli fénylő spray. Szeretne szép fényt adni a hajad kinézetének, megszelídíteni a göndör hajat és javítani a fésülhetőséget? Akkor a Sparkler az, amire szüksége van!

Termékcsaládok

A Schwarzkopf Professional OSiS termékek megújultak. Különböző termékcsaládokat fejlesztettek ki, és néhány formulát frissítettek. Az OSiS Smooth & Shine mellett számos más OSiS termékcsalád is létezik.

Volume & Body: Nagyobb volument és testet eredményez.
Curls & Waves (Fürtök és hullámok): Göndör és hullámos hajra alkalmas.
Textúra: Több textúrát ad a hajnak.
Tartás: Tartást ad a hajnak.
2ND Day: Frissíti a hajmosások közötti időszakban.

Csomagolás

Az OSiS Smooth & Shine termékcsalád megújult termékei mostantól mind QR-kóddal vannak ellátva. Minden termék egyedi kóddal rendelkezik, ezt a kódot a telefonoddal beolvasva további információkat kapsz a termékről, például a hatásáról és az összetevőkről. Emellett a Hold szint is látható a termék előlapján a "+" betűvel. Ennek jelentése: + könnyű tartás, ++ közepes tartás, +++ erős tartás, ++++ extra erős tartás. Az új csomagolás is teljes egészében újrahasznosítható. Az OSiS Smooth & Shine termékcsalád zöldebb és tisztább!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.