ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

OSiS Texture

Az OSiS Texture termékek több tartást és textúrát adnak a hajnak. Könnyedén és gyorsan hozza létre a legszebb frizurákat. Könnyű, közepes, erős vagy extra erős tartású textúrázó terméket szeretne? Ebben a termékcsaládban minden megtalálható. Válassza ki az igényeinek megfelelő terméket, és készítse el a kívánt frizurát!


Az OSiS Texture termékek

Az OSiS Texture termékek textúrát és tartást adnak a hajnak. Könnyedén létrehozhatod a legszebb hajviseleteket! Ez a termékcsalád 9 termékből áll, amelyek a könnyűtől az extra erős tartásig terjednek. Az egyik kedvenc termékem ebből a termékcsaládból a OSiS Texture Dust It. A hajnak nagyobb volument ad a tövektől és a hajhosszúságtól kezdve. Ez a volumenpúder matt felületű és erős tartással rendelkezik. Egy új termékkel, a Velvet-tel is bővült a termékcsalád.

  • A OSiS Texture Velvet az OSiS Texture termékcsalád új terméke. Ez a könnyű viaszhatású spray minden hajtípusra alkalmas. Használata után a haj nem érződik ragacsosnak, és nem nehezíti el. Készítse el az Önnek megfelelő frizurát és élvezze a gyönyörű fényt!

Kíváncsi a termékcsalád többi termékére? A Salontotal.hu weboldalon mindet megvásárolhatod !

Különböző termékcsaládok

Az OSiS Texture termékcsalád mellett ez a márka több más termékcsaláddal is rendelkezik. Szeretnél textúrát adni a hajadnak, de ugyanakkor fényt vagy felfrissíteni a hajadat két hajmosás között? Akkor próbáld ki az OSiS más termékcsaládjait is. Vásárolja meg mindet a Salontotal.hu oldalon !

Tartás: Tartást ad a hajnak.
Fürtök és hullámok: Göndör és hullámos hajra.
Volume & Body: Olyan hajra, amelynek több volumenre és testre van szüksége.
Smooth & Shine: A termékek, amelyek megszelídítik a göndör hajat és gyönyörű fényt adnak neki.
2ND Day: A hajmosások közötti felfrissülés.

Újratervezett csomagolás

A megújult OSiS Texture csomagoláson praktikus használati információk találhatók. A csomagolás hátoldalán található QR-kódot beolvasva megtudhatja az összetevőket és a termék hatását. A termék előlapján láthatod a tartási szintet. Ezt a "+" betű jelzi. Ennek jelentése: + könnyű tartás, ++ közepes tartás, +++ erős tartás, ++++ extra erős tartás.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.