ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

OSiS Volume & Body

Az OSiS Volume & Body termékek a hajat teltebbnek varázsolják. A haj nagyobb volument kap a hajtövektől és a haj hosszában. Ha finom hajad van, vagy egyszerűen csak hiányzik egy kis extra volumen, erre a termékcsaládra van szükséged! Az OSiS Volume & Body termékcsaláddal pillanatok alatt nagyobb volument és testet varázsolhatsz a hajadba.

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Kategória
Ár

OSiS Volume & Body termékek

Az OSiS Volume & Body termékcsalád 7 termékével nagyobb volument és testet adhat hajának. A por, a spray, a hab vagy a paszta rajongója vagy? Ebben a termékcsaládban minden megtalálható. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő terméket, és élvezze a volumenes frizurát. Az OSiS Volume & Body termékcsaládot két új termékkel bővítettük.

Új OSiS Volume & Body termékek

  • A Air Whip egy új termék a kínálatban. Ez a hajhab minden hajtípusra (egyenes, hullámos és göndör) alkalmas. A hajhab felvitele után a haj azonnal teltebbnek tűnik, a fürtök gyönyörűen definiáltak és nem érződik ragacsosnak. Az Air Whip hővédelmet nyújt a hőszerszámoktól 230°C-ig, hidratálja a hajat és göndör lánynak való.
  • A Pump Up szintén újdonságként került be a termékcsaládba. Ez a paszta tengeri só, keményítő és természetes olajok kombinációját tartalmazza. Használata után a haj teltebbnek érződik, a hajtövektől kezdve több volument és több testet ad a hajnak. Ez a termék minden hajtípusra alkalmas és Curly Girl proof.

Termékcsaládok

Az OSiS Volume & Body termékcsalád több volument és testet ad a hajnak. Szeretne több fényt, textúrát vagy tartást adni a hajának? Akkor próbálja ki a Schwarzkopf Professional OSiS többi termékcsaládját.

Smooth & Shine: Csökkenti a göndörödést és gyönyörű fényt ad.
Curls & Waves: Göndör és hullámos hajra alkalmas.
Texture: Több textúrát ad.
Tartás: Jó tartást biztosít.
2ND Day: Felfrissíti a hajat.

Csomagolás

A megújult termékek mostantól mindegyike QR-kóddal van ellátva. Minden terméknek van egy egyedi kódja, ha ezt beolvasod a telefonoddal, több információt kapsz a termékről, például a hatásáról és az összetevőkről. Emellett a Hold szint is fel van tüntetve az előlapon a "+" betűvel. Ennek jelentése: + könnyű tartás, ++ közepes tartás, +++ erős tartás, ++++ extra erős tartás. Az új csomagolás is teljes egészében újrahasznosítható. Az OSiS Volume & Body termékcsalád zöldebb és tisztább!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.