ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Schwarzkopf száraz sampon

A Schwarzkopf szárazsampon nagyszerű megoldás a gyors friss hajviselet eléréséhez. A termék kellemes illata mellett jó összetevőkkel rendelkezik, amelyek ápolják a hajat. Ha a hajad élettelennek és zsírosnak tűnik, vagy ha egyszerűen nincs időd hajat mosni, a Schwarzkopf szárazsampon tökéletes megoldás. Fedezze fel a Schwarzkopf szárazsampont a Salontotal.hu oldalon, és élvezze friss haját.

Válogató

Oldalanként
Schwarzkopf Professional
Hairtype
Hajproblémák
Ár

Schwarzkopf száraz sampon használata

A Schwarzkopf szárazsampon használata szuper egyszerű. Használat előtt jól rázza fel a flakont, majd egyenletesen fújja a terméket a száraz hajra. Ezt körülbelül 20 cm távolságból végezze. Koncentráljon a hajtövekre, ahol a zsírosodás általában a legjobban látható. Az ujjbegyeivel finoman masszírozza be a száraz sampont, és hagyja néhány percig beszívódni. Ezután alaposan fésülje vagy fésülje át a haját, hogy eltávolítsa a maradékot. Az eredmény azonnal látható: tiszta, friss haj, extra volumennel és textúrával.

A szárazsampon hatása

A Schwarzkopf szárazsampont úgy tervezték, hogy felszívja a felesleges zsírt és olajat, így a hajad azonnal frissebbnek tűnik és érződik. Tökéletes megoldás azok számára, akiknek nincs idejük naponta hajat mosni, vagy útközben, amikor a víz és a sampon nem áll könnyen rendelkezésre. A szárazsamponnal gyorsan és egyszerűen ápolt külsőt varázsolhat, még a legzsúfoltabb napokon is.

A Schwarzkopfról

ASchwarzkopf a hajápolás és a hajformázás jól ismert márkája. A Schwarzkopf széles termékválasztékával megoldást kínál a különböző hajtípusokra és igényekre. Akár sampont, kondicionálót, hajszínezőt vagy hajformázó termékeket, például hajlakkot vagy viaszt keres, a Schwarzkopf mindent kínál.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.