ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Sendo Densifying

Gyenge és vékonyszálú hajban szenved? Akkor a Sendo Densifying termékcsalád az, amire szüksége van. Ezek a termékek erősebbé, vastagabbá és egészségesebbé teszik a hajat. Élvezze gyönyörű haját! Ismerje meg most ezt a hajápoló termékcsaládot.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Mi az a Sendo Densifying?

A Sendo Densifying kifejezetten a gyenge hajra lett kifejlesztve. Vékony és törékeny a haja? Akkor erre a hajápoló termékcsaládra van szüksége. A termékek erősítik a hajat, javítják a fejbőr állapotát és egészségesebbé teszik a haját. Tapasztalja meg az erős és egészséges haj érzését.

A Sendo Densifying előnyei

  • Erősíti a gyenge hajat
  • A haj és a fejbőr számára
  • Erősíti a hajat
  • Javítja a fejbőr állapotát

Sendo Densifying termékek

Erősítő sampon: Minden haj- és bőrtípusra alkalmas sampon. Kíméletes tisztítás, amely helyreállítja a haj és a fejbőr egyensúlyát, a hajat megerősíti és kényelmesebbé teszi. Élvezze az egészségesebb és erősebb hajat.

Intenzív erősítő krém: A fejbőr erősítése. Ezeket az erőteljes testápolókat kifejezetten a vékony, gyenge és törékeny haj megerősítésére fejlesztették ki. A haj erősebbé válik és vitalitást nyer.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.