ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Sendo Scalp Relief

A Sendo Scalp Relief termékek korpás fejbőrre alkalmasak. A termékek nyugtató és tisztító hatásúak, helyreállítják a fejbőrt és csökkentik a korpásodást. Élvezze az egészséges és friss fejbőrt, hámlás nélkül. Ismerje meg most a termékcsalád termékeit.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Milyen típusú gyógyszer a Sendo Scalp Relief?

A Sendo Scalp Relief termékcsaládot kifejezetten a korpás vagy egyéb kellemetlenségekkel küzdő fejbőrre tervezték. A fejbőrt és a hajat megtisztítja és megtisztítja, csodálatosan friss és kellemes érzést hagyva maga után. Rendszeres használat mellett a korpa tovább marad távol, sőt csökken. Élvezze a tiszta fejbőrt, amely kellemesen érzi magát. Ugye Ön is a legjobbat szeretné a hajának és a fejbőrének?

Sendo Scalp Relief termékek

Ez a termékcsalád 2 termékből áll, amelyek kiegyensúlyozzák a fejbőrt és csökkentik a korpásodást.

Purifying Shampoo: Tisztító és tisztító sampon a haj és a fejbőr számára. A fejbőrt egyensúlyba hozza, csökkenti a korpásodást.

Tisztító fejbőrápoló krém: A krém azonnali enyhülést biztosít. A korpásodást és egyéb kellemetlenségeket megnyugtatja és helyreállítja, és kellemes érzést biztosít.

A Sendo Scalp Relief előnyei

  • A haj és a fejbőr számára
  • Csökkenti a korpásodást
  • Helyreállítja és megnyugtatja a fejbőrt
  • Egészséges haj és egészséges fejbőr
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.