ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Sendo Scalp Restore

Zsíros fejbőrrel és ennek következtében könnyen zsírosodó hajjal küzd? Akkor a Sendo Scalp Restore termékekre van szüksége. A termékek visszahozzák a fejbőr egyensúlyát, szabályozzák a faggyútermelést. Ismerje meg most ezt a termékcsaládot, és tapasztalja meg a friss fejbőr kellemes érzését!

Válogató

Oldalanként
Fejb?r problémák
Kategória
Ár

Sendo Scalp Restore hajápolás

A Sendo Scalp Restore hajápoló termékek zsíros fejbőrre és zsíros hajra alkalmasak. A termékek szabályozzák a faggyútermelést és visszahozzák a fejbőr egyensúlyát. Élvezze a tiszta és friss fejbőrt, amely kellemes tapintású.

Előnyök

  • Zsíros fejbőrre
  • Zsíros hajra
  • Visszahozza a fejbőr egyensúlyát
  • Szabályozza a faggyútermelést
  • Frissíti a

Sendo Scalp Restore termékek

A termékcsalád termékei visszahozzák a fejbőr egyensúlyát. A faggyútermelést szabályozzák, csökkentve a zsíros fejbőr és haj megjelenését.

Rebalancing Shampoo: Ez a sampon csodálatosan tiszta és friss fejbőr érzetét kelti. Csökkenti a faggyútermelést, ami a zsíros hajat is csökkenti.

Rebalancing Lotion: A fejbőr egyensúlyát helyreállító testápoló. A faggyútermelést szabályozza, így hosszabb ideig frissebb lesz a hajad.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.