ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Sendo Soothing

A Sendo Soothing termékek megoldást jelentenek az érzékeny vagy irritált fejbőrre. A termékek gyengéd, de hatékony hatásukkal visszahozzák a fejbőr egyensúlyát. A nyugtató és lágyító tulajdonságoknak köszönhetően a bőr kellemesebbé válik. Ismerje meg most ezt a termékcsaládot, és adja meg érzékeny fejbőrének a megérdemelt gondoskodást!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Sendo nyugtató hajápolás

A Sendo Soothing termékekkel biztos lehet benne, hogy a legjobb termékeket használja érzékeny és/vagy irritált fejbőre számára. A bőrt megnyugtatják és lágyítják, így kényelmesebbé teszik. Élvezze az egészséges és ápolt fejbőrt, valamint a tiszta és friss hajat egyszerre.

Előnyök

  • Érzékeny és/vagy irritált fejbőrre
  • Nyugtatja a
  • Lágyítja
  • Frissít

Sendo nyugtató termékek

Ezek a termékek elengedhetetlenek az érzékeny és irritált fejbőr számára. Nyugtatják és megnyugtatják a fejbőrt, és visszahozzák az egyensúlyt.

Nyugtató sampon: Gyengéd tisztítószer, amely megnyugtatja és nyugtatja a bőrt. A fejbőr kellemesen érzi magát, a haj pedig tiszta és csodálatosan friss illatú.

Nyugtató krém: A fejbőrt újra egyensúlyba hozó krém. Élvezze a megnyugtatott és felpuhult bőrt, amely kellemes tapintású.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.