ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Swann-Morton kések

Ismerje meg a Swann-Morton késeket! A pedikűrözés során nagyon fontos, hogy kiváló minőségű eszközökkel dolgozzunk, amelyek biztosítják a pontosságot és a biztonságot. A Salontotal.hu weboldalon megértjük a megbízható és professzionális eszközök használatának fontosságát. Ezért kínáljuk a Swann-Morton kések és kiegészítők széles választékát, amelyek kiváló minőségükről és teljesítményükről ismertek.

Válogató

Oldalanként
Ár

Minőség és biztonság Swann-Morton pengék

ASwann-Morton egy világszerte elismert márka, amely precíziós műszereiről ismert. Késeit a legmagasabb minőségi szabványok szerint gyártják, és úgy tervezték, hogy megfeleljenek a professzionális pedikűrösök követelményeinek. Minden penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül, így tartósak és korrózióállóak. Ez biztosítja, hogy újra és újra számíthat ezeknek a pengéknek az állandóságára és megbízhatóságára. Ideális!

A Swann-Morton kések sokoldalúsága

A Swann-Morton pengék a pedikűrkezelések széles skálájához alkalmasak. Akár tyúkszemeket és bőrkeményedéseket szeretne eltávolítani, akár a körömágybőröket szeretné megigazítani vagy a körömlemezeket finomítani, ezek a pengék biztosítják a szükséges sokoldalúságot. Különböző formákban és méretekben kaphatók, így az Ön egyedi igényeinek és preferenciáinak megfelelő pengét választhat. Néhány népszerű méret:

Karbantartás és tárolás Swann-Morton kések

A pengék élettartamának meghosszabbítása érdekében fontos a megfelelő karbantartás és tárolás. Használat után ajánlott a pengéket alaposan megtisztítani és fertőtleníteni. Jól szárítsa meg őket, és tárolja őket egy speciális pengetárolóban, hogy megóvja őket a sérülésektől, és megakadályozza, hogy véletlenül más felületekkel érintkezzenek. A pengék gondos kezelésével megőrizheti élességüket és teljesítményüket a hosszú távú használat érdekében.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.