ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

TIGI Catwalk

A TIGI Catwalk-ot fodrászoknak, fodrászok által és neked fejlesztették ki! Ez a termékcsalád a haj és a divat iránti szenvedélyből született. Olyan finom termékeket keresel, amelyek segítenek ápolni a hajadat, miközben olyan külsőt adnak neki, amilyet szeretnél? Akkor a TIGI Catwalk az, amire szükséged van. Minden hajtípusra és hajszükségletre kifejlesztették a megfelelő termékeket.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Kategória
Ár

A TIGI Catwalk termékcsalád termékei

Salontotal.hu Vásárolja meg kedvenc TIGI Catwalk termékeit az alábbi weboldalon, és adja meg hajának a megérdemelt ápolást és formázást! A termékeket a legújabb haj- és divattrendek iránti szenvedélyből fejlesztették ki. Ismered már a TIGI Catwalk termékeket?

  • Fashionista: Finom sampon és kondicionáló szőkített hajra. A termékek táplálják és kondicionálják a hajat, és közben világosítják a hajszínt.
  • Oatmeal & Honey: A száraz és sérült hajra kiválóan alkalmas termékcsalád. A sampon, a kondicionáló és a maszk hidratáló és tápláló hatással van a hajra.
  • Curls Rock Amplifier: Több definíciót ad a göndör és hullámos hajnak. A haj hidratálódik, kondicionálódik és javul a textúrája.
  • Root Boost: A spray, amely a hajnak a gyökerétől kezdve volument ad. Minden hajtípusra alkalmas.
  • Texturáló sós spray: Több textúrát, meghatározást és testet ad a hajnak.

A márkáról

A márka a minőséget, az innovációt és a kreativitást képviseli. A termékeket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a legjobbat hozzák ki a hajából. A TIGI Catwalk mellett a márka más termékcsaládokkal is rendelkezik, nevezetesen a Bed Head és a Bed Head for Men termékcsaládokkal. Ezek a kiterjedt termékcsaládok hajápoló és hajformázó termékekből állnak. Válassza ki a hajához legjobban illő termékeket, és élvezze a gyönyörű hajviseletet!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.