ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Tondeo pengék

Természetesen egy jó fodrász teljesen simává teszi a frizurádat a borbélykéssel végzett finom vonalvezetéssel. A Tondeo pengék biztosítják az ügyfelei által kívánt szuper simaságú eredményt. E kések különböző tartói szépen fekszenek a kézben, és cserélhető pengékkel rendelkeznek, így az eredmény mindig szuper elegáns lesz! Alkalmasak vágásra és borotválkozásra, valamint nyak- és szakállszőrzetre egyaránt. A Salontotal.hu kínálatában a Tondeo borbélykések négy változata található, mindegyiknek megvannak a maga előnyei.

Válogató

Oldalanként
Ár

Tondeo fodrászkés

Az ergonomikus Tondeo fodrászkéssel fodrászként a legsimább eredményt biztosíthatja ügyfelei számára. Könnyedén eltávolíthatja a szakáll- és nyakszőrszálakat szupersima és gyors eredménnyel. A pengék cserélhetőek, így higiénikusak és tartósak. A pengék szögének köszönhetően a fodrász és az ügyfél számára is teljesen biztonságos. A különböző készlet tartalmaz késtartókat, ahol 10 standard pengét tartalmaz. A különböző tartók különböző előnyökkel rendelkeznek, pl. a Sifter Ergo és a Comfort Cut ergonomikusabb kialakításúak az optimális kényelem érdekében.

Tondeo tss3 pengék

A Tondeo egyik legnépszerűbb kései a Tondeo tss3 pengék. Ezek a pengék borotválkozásra és hajvágásra egyaránt alkalmasak. Optimalizált vágási szöggel rendelkeznek az extra erősség és a legélesebb vágási eredmény érdekében. A Tss3 pengék a Tondeo Sifter Classic és a Tondeo Sifter Ergo késekhez alkalmasak. Ezek alapfelszereltségként 10 ilyen csúcspengét is tartalmaznak.

Tondeo fodrászolló

A fodrászkések mellett a Tondeo fodrászollók is rendelkezésre állnak. Ezek az ollók kiváló minőségűek, és a fodrász számára egy precíziós eszközt kínálnak, amelyet a haj pontos formára vágására terveztek. A fodrászollók kiváló minőségű acélból készülnek, így évekig tartanak, és optimálisan élezettek, hogy intenzív használat mellett is hosszú ideig vágjanak. A fodrászollót az ergonómia figyelembevételével tervezték, így az olló még hosszas használat mellett is kényelmesen fekszik a kézben.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.