ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Tondeo nyírógépek

A Tondeo hajnyírógép lenyűgözi Önt minőségével és tartósságával. Akár profiként szeretné használni a hajvágógépet, akár csak otthon szeretné ápolni a haját, a márka mindenkinek megtalálja a megfelelő hajvágógépet vagy trimmert. Élvezze a jó termék minőségét, és válassza a Tondeo hajvágógépeket!

 

Válogató

Oldalanként
Ár

A Tondeo ECO XP LITHIUM: csendes és kevés rezgés

A márka egyik legnépszerűbb modellje a Tondeo ECO XP LITHIUM, és ez bizonyára nem véletlen. Ez a szerszám nem csak csendes, hanem alacsony rezgéssel is rendelkezik. Ezért a munka ezzel a nyírógéppel nagyon kellemes. A termék újonnan tervezett töltőállomással rendelkezik, és tárolóhelyet kínál akár öt tartozékfésű számára, amelyek a termékhez tartoznak. Az ECO XP LITHIUM hálózati és akkumulátoros üzemmódban is használható, ami rugalmas munkavégzést tesz lehetővé.

Innovatív, könnyen tisztítható gyorscserélő rendszer

A Tondeo hajvágógépek egyik nagy előnye az innovatív, könnyen tisztítható gyorscserélő rendszer. Ez biztosítja, hogy a hajvágógépek nagyon könnyen, gond nélkül tisztíthatók. Emellett minden készülékhez tisztítóolaj is jár, hogy a vágólemezek zökkenőmentesen működjenek, és mindig nagyszerű eredményeket érjen el.

Higiénikus munkavégzés a Tondeo borotvákkal

Higiéniai okokból fontos, hogy a hajnyíró pengét rendszeresen cserélje. Használat után mindig öblítse le magát a borotvát folyó víz alatt, és szükség esetén fertőtlenítse. Ez biztosítja, hogy mindig higiénikusan dolgozzon.

Válasszon egy Tondeo nyírógépet

A Tondeo nyírógépek kiváló minőségűek és tartósak! Ez a készülék rengeteg előnyt kínál. Gondoljon például az innovatív, könnyen tisztítható gyorscserélő rendszerre, a különböző tartozékfésűkre és a rugalmas használatra, amely lehetséges. Rendelje meg a nyírógépet még ma, és tapasztalja meg a különbséget a saját bőrén!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.