ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Toppik Hajépítő szálak

Ritkuló hajban szenved, és vágyik egy dúsabb és vastagabb hajkoronára? Akkor a Toppik hajszálak az Ön számára a megoldás! Ezek a természetes keratinfehérjékből álló forradalmi hajszálak a meglévő hajához kapcsolódnak, és azonnal látható eredményt biztosítanak.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ár

Mik azok a Toppik hajépítő szálak?

AToppik Hair Building Fibers természetes keratinfehérjékből készült mikroszkopikus szálak. Ezek a szálak az Ön meglévő hajához kapcsolódnak, így haját dúsabbá, vastagabbá teszik. A Toppik saját maga fejlesztette ki ezeket az egyedülálló hajépítő szálakat, és a termék azóta rendkívül népszerűvé vált. És nem véletlenül: mivel a Toppik hajszálak rendkívül ellenállóak a különböző időjárási körülményekkel szemben. Így akár esik, akár fúj, akár havazik, a Toppik segítségével a hajad mindig tökéletesen fog kinézni!

Hogyan működnek a Toppik hajszálak

A Toppik hajépítő szálak megtapadnak a hajadon, és az egyes hajszálakat dúsabbá és teltebbé teszik. Ez egy természetes statikus töltés segítségével történik, melynek hatására a szálak úgymond rátapadnak a hajára. Ennek eredményeképpen a szálak a helyükön maradnak akkor is, amikor fésülködik vagy kifésüli a haját. A Toppik hajszálakat könnyedén felhelyezheti a speciális applicator segítségével, amely egyenletesen eloszlatja a szálakat a haján.

Miért válassza a Toppik hajépítő szálakat?

  • Természetes eredmény: A Toppik hajszálak tökéletesen illeszkednek saját hajához, és természetesnek tűnő eredményt biztosítanak.
  • Időjárásálló: A szálak ellenállnak a különböző időjárási körülményeknek, így haja mindig tökéletesen fog kinézni.
  • Gyors és egyszerű: A Toppik hajszálak felvitele gyerekjáték, és azonnal látható eredményt biztosít.
  • Minden hajtípushoz alkalmas: Akár vékony, akár vastag, göndör vagy egyenes a haja, a Toppik hajépítő szálak mindenki számára alkalmasak.

Egyszóval, ha gyors és hatékony megoldást keres arra, hogy haja dúsabbnak és vastagabbnak tűnjön, a Toppik hajépítő szálak megoldást kínálnak Önnek. Próbálja ki Ön is, és tapasztalja meg a különbséget!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.