ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Uppercut Pomade

Olyan hajápolót keresel, amely a következő szintre emeli a frizurádat? Fedezze fel az Uppercut Pomade-ot. Ez az egyedülálló hajformázó termék segít meghatározni és feljavítani személyes stílusát. A laza és rendezetlen hajviselettől a sima és fényes hajviseletig minden stílushoz van megfelelő pomádé az Uppercut-tól.

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Ár

Pomádé Uppercut által

Az Uppercut egy olyan márka, amely a kiváló minőségű hajtermékek létrehozására összpontosít. Kínálatuk a samponoktól a kondicionálókig és természetesen a jellegzetes pomádéikig terjed. Az Uppercut Deluxe Pomade az egyik legnépszerűbb termékük, amelyet erős tartásáért és fényes végeredményéért szeretnek.

Miért válassza az Uppercutot?

Ami az Uppercutot megkülönbözteti más márkáktól, az a minőség és a stílus iránti elkötelezettség. Akár a klasszikus Uppercut Deluxe Pomade-et, akár az Uppercut Matte Pomade-et választja, biztos lehet benne, hogy olyan terméket kap, amely nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem táplálja és védi is a haját. Szóval, mire vársz még? Adja meg hajának a megérdemelt frissítést az Uppercut Pomade segítségével.

Mitől különleges az Uppercut Matte Pomade?

A klasszikus Uppercut Pomade mellett a márka kínálja az Uppercut Matte Pomade-ot is. Ez a változat matt felületű, így természetesebb megjelenést kölcsönöz a hajadnak. Ideális azok számára, akik egy finoman kusza, mégis laza stílust szeretnének elérni.

Hogyan használd az Uppercut Pomade-ot?

Az Uppercut Pomade használata meglehetősen egyszerű és minden változatra alkalmazható. Nézd meg azt is, hogy mi működik a legjobban a stílusodhoz.

  • 1. lépés: Győződjön meg róla, hogy a haja tiszta és enyhén nedves.
  • 2. lépés: Vegyen egy kis mennyiségű pomádét az ujjbegyére.
  • 3. lépés: Dörzsölje a pomádét a kezei között, hogy felmelegedjen és egyenletesen eloszlassa.
  • 4. lépés: Vigye fel a pomádét a hajára, a hajtövektől kezdve a hajvégek felé haladva.
  • 5. lépés: Formázza a haját tetszés szerint. A feszesebb megjelenés érdekében fésűvel is formázhatja a haját. Egy lazább megjelenéshez, például matt pomádéval, egyszerűen használd az ujjaidat.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.