ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wahl nyírógépek

A professzionális eredmények érdekében természetesen professzionális Wahl nyírógépeket használjon. A márka több mint 100 éve ismert a jó hajvágógépekről. Sok fodrász és fodrász esküszik a márkára és használja a Wahl hajvágógépeket a jó minőség, a pontosság és a felhasználói kényelem miatt. Egy Wahl hajvágógéphez gyakran több tartozékfésű vagy állítható magasságú vágópenge tartozik. Ideális a különböző hosszúságokhoz és stílusokhoz.

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Ár

Wahl fodrászati nyírógépek

A minőség és a precizitás az oka annak, hogy sok szakember a Wahl hajvágógépet választja. Ezekkel optimális eredményt érnek el, és a jó anyagok miatt a Wahl fodrászhajvágó olló hosszú ideig tart. Fontos azonban, hogy a hajvágógépeket megfelelően karbantartja a Wahl Clipper Oil oldalon, hogy csökkentse a kopást és élesek maradjanak a pengék! Így a készülék tovább és jobban fog működni. A hajnyírógépek a durva munkára és a haj modellezésére szolgálnak, a precíz munkához használjon Wahl trimmert.

Wahl vezeték nélküli nyírógépek

Milyen kényelmes, amikor már nem kell gondolnia a nyírógépek zsinórjára. Zsinór nélkül nagyobb mozgási szabadsága van a nyírógépekkel, és így jobb végeredményt is kap. Ezért van az, hogy a Wahl nyírógépek közül sok vezeték nélküli. Ezek a nyírógépek akkumulátorral működnek, mint a **ONBEKEND** akár 90 percig is bírják.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.