ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wahl nyírógép

Sok fodrásznak és fodrásznak természetesen van kedvenc márkája a professzionális ollói, ápolási termékei és természetesen a trimmerei számára. Sok szakember számára a Wahl Trimmer egy igazi must-have. A márkát dicsérik a minőségi trimmereikért és a készülékek hosszú élettartamáért. Kényelmes a használatuk és ideálisak a precíziós munkához!

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Ár

Wahl nyírógép

Természetesen a Wahl többféle trimmelője is kapható. A választáshoz természetesen fontos tudni, hogy mire fogja használni a trimmert. Végül is választhat vezeték nélküli vagy vezetékes trimmert, valamint a penge méretét és a további tartozékokat.

Wahl super trimmer

A Wahl Super Trimmer egy vezeték nélküli professzionális kontúrtrimmer. Az újratölthető trimmelő akár 100 percig is bírja töltés nélkül. A szakemberek szeretik ezt a trimmert, mert a készülék nagyon precíz. A penge állítható magasságú és krómozott, így tiszta marad. A motor szuper csendes, és a Wahl Super Trimmer érzékeli a szőrzet vastagságát, és gyorsabban forog a vastagabb szőrzethez.

Wahl vezeték nélküli hajvágó

A legjobb trimmerek már vezeték nélkül is kaphatók. Természetesen sokkal könnyebb vezeték nélkül dolgozni. Sokkal jobb manőverezhetőséget biztosít, és pontosabban dolgozhat. Így van ez a Wahl trimmer akkumulátoros részletezővel is. Ez a vezeték nélküli trimmer T-fejjel rendelkezik a részletezéshez és a kontúrozáshoz. A könnyű lítium-ionnak köszönhetően a Detailer nagyon erős, de ez az akkumulátor nem nehéz, így a készülék szépen kézben marad. Az akkumulátor akár 100 percig is bírja, és 60 perc alatt feltöltődik!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.