ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella Professionals Colour Fresh

Hajfestés után természetesen szeretné, ha a színt minél tovább megőrizné. Ezt tökéletesen elérheti a Wella Professionals Colour fresh termékcsaládjával. Ez a termékcsalád ammóniamentes, félig tartós hajfestékek széles választékából áll. A Wella Color fresh termékek élénk színt és intenzív fényfokozást biztosítanak.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Wella Professionals Color Fresh hajfesték

A Wella Color Fresh az ammóniamentes félig tartós hajfestékek széles választékát kínálja. A finom Color Fresh termékcsaláddal könnyedén megőrizheti hajszínét élénk és tartósabbá.

Wella Professionals Color Fresh Create

Teremtse meg az ideális, személyre szabott színeredményt a Wella Professionals Tomorrow clear 60ml-es színezővel. Keverje össze a Create termékcsalád színeit a kívánt színeredmény és a megfelelő színintenzitás érdekében. Ehhez a hajfestékhez nincs szükség fejlesztőre! Használja a Color Fresh Create Tomorrow clear-t a szín kevésbé intenzívvé tételéhez. A Wella Professionals Color Fresh Create termékcsalád színhűen fakó, és körülbelül 20 hajmosásig tart.

Wella Professionals savas

A Color Fresh egy savas pH-jú félig tartós színező. Az azonnali színeredmény és az ápoló összetevők tökéletes kombinációja. A Color Fresh ammóniamentes. Ez a sokoldalú termék ideális színfrissítőnek a festések között és az élénk színek fokozására. A haj akár 50%-kal több fényt kap.

Wella Professionals Perfection

A Wella Professionals Perfecton by colour fresh egy különleges, elhagyható hajfesték termék. Azonnali színezőanyagokat és vitaminkomplexet tartalmaz, hogy élénk színt és ragyogást adjon a professzionális színkezeléshez. Ez a rendkívül sokoldalú termék ideális színfrissítőként és egyszeri színezéshez is, például egy éjszakai szórakozáshoz.

Wella Professionals Color Fresh Mask

A Wella Professionals Color Fresh Mask egy gyöngyházfényű maszk, amely semlegesíti és csökkenti a rézszínt. A maszk ideális a világosabb hajárnyalatokhoz, hogy a platinaszőkét megőrizze anélkül, hogy drasztikusan megváltoztatná a tónust. Emellett a maszk kondicionálja a hajat, így az egészségesnek tűnik! A maszk segít újraéleszteni a hajszínt, miközben a hajad újra puha és egészséges lesz. És mindezt úgy, hogy a hajadat 0%-ban károsítja! Frissítse fel a szőkétől a vörösig terjedő hajat a Wella Professionals Color Fresh maszkkal a természetes hatású kiemelésért. Ráadásul a maszkoknak remek illata van, és csökkenti a haj töredezését fésülés közben.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.