ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella Fusion

A Wella Fusion hajápoló termékcsalád gondoskodik a sérült és törékeny hajról. A Wella Fusion termékcsalád számos terméket tartalmaz, többek között sampont, kondicionálót, maszkot és hajbalzsamot. A termékek jó összetevőkkel vannak dúsítva, amelyek hatására a haj újra ragyogni kezd. Ráadásul a termékek kíméletesek a hajhoz és a fejbőrhöz. Fedezze fel a Wella Fusiont a Salontotal.hu weboldalon, és hagyja, hogy haja újra ragyogjon.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár

Összetevők Wella Fusion

A Wella Fusion termékek azonnali és hosszan tartó hajregeneráló kezelést jelentenek. Segít helyreállítani a sérült hajat és megelőzi a töredezést. Ez részben a Wella termékek jó összetevőinek köszönhető. A Wella termékei például selyem aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó lipideket tartalmaznak. Ezek az összetevők azonnal helyreállítják a hajszálakat mikro- és makroszinten egyaránt.

A termékcsalád

A Wella Fusion termékcsalád több termékből áll: a sampontól a maszkokig. A termékek nagy előnye, hogy minden hajtípusra alkalmasak. Különösen a sérült, extra ápolást igénylő hajra alkalmasak a termékek. Ha a Wella termékekkel ápolod a hajadat, megelőzheted a további töredezést és károsodást.

Wella Fusion sampon

Az egyik legnépszerűbb termék a Wella Fusion Repair Shampoo. Ez a sampon kíméletesen tisztítja a hajat és segít helyreállítani a sérült hajat. A formula selyem monoi savakat és mikrokönnyű olajat tartalmaz, amelyek fényessé és puhává teszik a hajat. Ráadásul a sampon alkalmas a festett hajra, mivel hosszabb ideig megőrzi a színt.

Wella Fusion Intense Repair Mask

A Wella Fusion Intense Repair Masker egy mélyen tápláló hajmaszk, amely kifejezetten a töredezett haj helyreállításáról gondoskodik. A maszk ugyanazokat a nagyszerű összetevőket tartalmazza, mint a termékcsalád samponja és kondicionálója. A magas koncentrációjú összetevőknek köszönhetően jól behatol. Az eredmény egészséges, fényes és erős haj.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.