ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella száraz sampon

A Wella szárazsampon a megoldás arra, hogy a hajad két hajmosás között hosszabb ideig tartsd formában. A könnyen használható Wella szárazsampon friss külsőt kölcsönöz hajának. A Salontotal.hu oldalon a Wella szárazsampon többféle méretben kapható. Fedezze fel a terméket és élvezze a friss külsőt.

 

Válogató

Oldalanként
Wella Professionals
Ár

Wella száraz sampon használata

A Wella szárazsampont könnyű használni. Először is fontos, hogy jól felrázzuk a flakont. Ezután egyenletesen fújja a terméket a hajtövekre. Ügyeljen arra, hogy a flakont körülbelül 30 centiméteres távolságban tartsa. Ezután az ujjaiddal masszírozhatod a szárazsampont, vagy kifésülheted a hajadat, hogy eloszlassa a terméket. A szárazsampon felszívja a felesleges faggyút és olajat, és friss, tiszta megjelenést kölcsönöz a hajának.

A szárazsampon oka

A Wella szárazsampont kifejezetten arra tervezték, hogy a hajnak friss megjelenést kölcsönözzön két hajmosás között. Kényelmes és gyors alternatívája a hagyományos, vízzel és samponnal történő mosásnak, amely gyakran időigényes. Ráadásul a gyakori samponos hajmosás kiszáríthatja és károsíthatja a hajat. A száraz sampon azonban nem helyettesíti a samponnal történő hajmosást. Ideális megoldás azonban a haj felfrissítésére, így a hajmosás egy időre elhalasztható.

Típusok és méretek

A Salontotal.hu weboldalon többféle Wella szárazsampon is kapható. Például a Wella Professionals EIMI Dry Me kínálatunkban megtalálható a . Ennek a terméknek az egyik összetevője a tápiókaliszt. Ez felszívja a felesleges zsírt. Ezenkívül ez a száraz sampon az EIMI termékcsaládból matt textúrát ad. A Wella szárazsampon különböző méretekben kapható: 180 ml és 65 ml.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.