ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella színes maszk

A Wella színmaszkkal megőrizheti hajszínét. A maszk ugyanis segít feléleszteni a hajszínt. Továbbá a Wella színmaszk segít abban, hogy a hajad puha és egészséges érzetű maradjon. Frissítse fel a szőkétől a vörösig terjedő haját természetes hatású akcentussal: a Wella színmaszkok megoldást nyújtanak. Ráadásul a hajfestés nem okoz kárt a hajában.

Válogató

Oldalanként
Wella Professionals
Hairtype
Ár

Mi az a Wella színmaszk?

A Wella színmaszkok egy speciális hajápoló termékcsalád, amelyet a haj színezésére és kondicionálására terveztek. Ennek során a maszkok főként a színt erősítik. A Wella színmaszkok többféle árnyalatban és színben kaphatók. A termék intenzívebb színt kölcsönözhet a hajnak, vagy segíthet a hajszín fenntartásában a szalonlátogatások között.

Különböző színek

A Wella színmaszkok több színben és árnyalatban kaphatók. A Wella Professionals Color Fresh Mask Caramel Glaze például azok számára készült, akik szőke hajukat meleg, karamellás fényűvé szeretnék varázsolni. A barna hajúak számára tökéletes a Wella Professionals Color Fresh Mask. Ez a hajmaszk feléleszti a sötétbarna hajat, és gazdag, fényűző csokoládé árnyalatot kölcsönöz neki. A Wella Professionals Color Fresh Mask Pearl Blond maszkkal csökkenti a rézszínű árnyalatokat a hajban, és visszaadja a gyöngyházfényű színt szőke tincseknek. A maszk ideális a világosabb hajárnyalatokhoz, hogy a platinaszőkét megőrizze anélkül, hogy megváltoztatná a tónust.

A Wella színmaszk használata

A Wella színmaszk használata egyszerű. Először is győződjön meg róla, hogy megmosta a haját, és törölközőszárazra törölje. Ezután vigye fel a maszkot a nedves hajra, és hagyja rajta 5-10 percig, a kívánt színintenzitástól függően. Ezután óvatosan öblítse le a maszkot, és szárítsa meg a haját. Formázza meg a haját, és ismét magabiztosan indulhat kifelé.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.