ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella SP hajmaszk

A haj mélykondicionálásához elengedhetetlen a hajmaszk. A Wella SP hajmaszkkal megadhatja hajának ezt az ápolást. A márka professzionális, az Ön hajtípusára és hajproblémájára szabott vonalakat kínál. A Wella SP hajmaszknak nem kevesebb, mint 9 változata létezik. Így biztosan van az Ön hajtípusának megfelelő hajmaszk!

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ár

Wella SP hajmaszk

Akár sérült a hajad, akár színkezelésen esett át, egy hajmaszk helyreállítja az egészségesebb megjelenést, és esélyt ad a regenerálódásra. A Wella SP hisz abban, hogy szép és egészséges hajat személyre szabott és hosszú távú hajápolási rutinnal lehet elérni.

Hogyan használja a Wella SP hajmaszkot?

A hajmaszk legjobb felszívódása érdekében fontos, hogy először tisztítsa meg a haját a hozzá illő Wella SP samponnal. Győződjön meg róla, hogy a sampont jól kiöblítette, mielőtt a hajmaszkot alkalmazná. Ezután törölközőszárazra törölje meg a hajat, és vigye fel a maszkot. A hajmaszkot oszlassa el a haj hosszában és a hajvégeken, és hagyja rajta 5-10 percig. Ezután ismét alaposan öblítse ki. Ezután használjon Wella SP kondicionálót, hogy lezárja a hajszálakat, és a hajmaszk tápanyagait a hajba zárja.

Népszerű hajmaszkok

Hidratáló maszk: Ha a hajad merevnek és száraznak érzed, a hajadnak megfelelő hidratálásra van szüksége. Ez a maszk biztosítja, hogy a hajad mélyen hidratált legyen, miközben megvédi a kiszáradástól. Ezért használat után azonnal puhábbnak érzi magát.

Javító maszk: A sérült haj felismerhető a tompa megjelenésről és a göndörségről. A javító maszkkal történő mélykondicionálással megvédheti haját a jövőbeli károsodástól, a meglévő károsodásokat pedig azonnal helyrehozza ez az erős hajmaszk.

Színmegtartó maszk: Ha festette a haját, természetesen szeretné azt minél tovább és minél szebbé tenni. Ha a Color Save Mask maszkkal jól ápolod, megőrizheted hajadnak ezt a fényességét és ragyogását.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.