ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella SP sampon

A Wella SP egy világhírű hajápolási termékek, köztük a Wella SP sampon márkája. A márka sokéves tapasztalatának köszönhetően a Wella számos minőségi termékkel rendelkezik. A Wella sampon sokféle változatban kapható, és különböző hajtípusokra és hajigényekre alkalmas. Fedezze fel a Wella SP samponokat a Salontotal.hu oldalon, és élvezze tiszta, ápolt haját.

 

Válogató

Oldalanként
Featured
Fejb?r problémák
Összetevok
Ár

A Wella SP sampon típusai

A Wella SP samponok a haj kondicionálására, mosására és táplálására szolgálnak. Többféle sampon áll rendelkezésre, mindegyik a speciális igények kielégítésére. Például a Wella SP samponok a nagyobb volumenért, a regenerálódásért, a hidratálásért és a napon tartózkodás utáni különleges ápolásért kaphatók. A Volumize Shampoo kifejezetten arra készült, hogy a finom és élettelen hajnak volumennövelést adjon. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, mint a gyapotkivonat és a rizsprotein, amelyek erősítik és volument adnak a hajnak. Használja a Repair Shampoo a sérült és töredezett haj helyreállítására. Ez a sampon selyem aminosavakat és microlight olajat tartalmaz, amelyek javítják és védik a további károsodástól.

A Wella SP sampon előnyei

A Wella sampon nagy előnye, hogy számos hajtípusra, -típusra és -színre alkalmas. A Wella termékcsalád tartalmaz speciális samponokat a szőke hajúaknak és a festett hajúaknak. A Silver Blond Shampoo extra lendületet ad a szőke fürtöknek. A Wella a kíméletes tisztításhoz is megfelelő választás. A Wella SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo kíméletesen mossa a hajat, összetevői pedig belülről kifelé biztosítják a haj ápolását.

Egyéb Wella SP hajápoló termékek

A samponok mellett a Wella SP más hajápolási termékeket is kínál, mint például kondicionálókat, hajmaszkokat és hajformázó termékeket. Minden Wella terméket a minőség és a hatékonyság szem előtt tartásával terveztek, és a különböző hajtípusokhoz és hajszükségletekhez alkalmasak. A Wella SP Balance Scalp Energy Serum életerős és erős hajat teremt.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.