ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Yari Green Curls Mousse

A Yari Green Curls Mousse lehetővé teszi, hogy gyönyörű fürtöket és hullámokat hozzon létre, göndörödés nélkül. A habszivacs tökéletes definíciót ad a fürtöknek anélkül, hogy elnehezítené a hajat. A termék emellett táplálja és ápolja haját. Ideális csavart és dauerolt frizurákhoz! És kedves figyelmesség: a Yari mousse teljesen CG-álló!

Válogató

Oldalanként
Featured
Ár

Yari Curling Mousse: az előnyök egy pillantásra

A Yari göndörítőhab számos előnyt kínál mindazok számára, akik gyönyörűen meghatározott fürtökre és hullámokra vágynak. A hab például telt, határozott fürtöket és hullámokat varázsol, göndörödés nélkül. Emellett a termék nem nehezíti el a hajat, így a fürtök légiesek és ruganyosak maradnak. Végül, ez a tápláló, kondicionáló hab ideális a csavart és dauerolt hajakhoz.

Követi a CG módszert? Akkor a termék ideális a használatához! Mivel a mousse teljesen CG-álló , könnyedén beillesztheted az ápolási rutinodba.

A Yari Curling Mousse használatára vonatkozó utasítások

A legjobb eredmény érdekében kövesse az alábbi lépéseket a Yari göndörítőhab alkalmazása előtt:

  • 1. lépés: Használat előtt rázza fel jól a Yari Green Curls göndörítőhabot.
  • 2. lépés: Egy kis mennyiséget egyenletesen oszlassunk el a hajban. Kezdje a hajtöveknél, és fejezze be a hajvégeknél.
  • 3. lépés: Finoman fésülje át a hajat egy durva kannával, hogy a habot jól eloszlassa.
  • 4. lépés: gyűrje össze a haját, hogy fürtöket formázzon. Ezután diffúzorral ellátott hajszárítóval szárítsa meg, vagy hagyja levegőn száradni.
  • Tipp: Használja a Yari Green Curls göndörítő habot más Yari Green Curls termékekkel együtt az optimális eredmény érdekében.

Rendelje meg a Yari Green Mousse göndörítőhabot most

Szeretné saját maga is megtapasztalni a Yari Green Mousse előnyeit? Akkor rendelje meg ezt a csodálatos göndörítő habot most. Meg fogja tapasztalni, milyen könnyű gyönyörű, határozott fürtöket és hullámokat készíteni. El fog ámulni az eredménytől!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.