ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Yari göndörítő krém

Formázd gyönyörűen fürtjeidet a Yari göndörítő krémmel. Ez a göndörítő abszolút elengedhetetlen a hajápolási rutinodban, akár tapasztalt göndörítő vagy, akár csak most kezded el formázni a fürtjeidet. Ráadásul a termék remekül beilleszthető a CG módszeredbe is.

Válogató

Oldalanként
Ár

Yari Curl Maker: a tökéletesen meghatározott fürtökért

A Yari Curl Makerrel tökéletesen formázhatod fürtjeidet. Ez a formázó termék hosszan tartó tartással rendelkezik, így fürtjei egész nap gyönyörűek maradnak. A könnyű göndörítő nem ragad, így fürtjei természetesek és ruganyosak maradnak. Használd a Yari Curl Maker-t a gyönyörű eredményekért.

Yari Green Curls Curl Maker göndörítő: extra ápolás a fürtöknek

Ez a termék számos ápoló összetevőt tartalmaz, mint például zöld tea kivonatot és aloe verát. Ezek az összetevők biztosítják, hogy fürtjei optimálisan tápláltak és hidratáltak legyenek. Ez még puhább, fényesebb és egészségesebb fürtöket eredményez! A Yari Green Curls Curl Maker-t a legjobb eredmény érdekében a többi Yari termékkel együtt használd.

A Yari göndörítő krém beépítése a CG módszerébe

A Yari Green Curls Curl Maker nyilvánvalóan egy nagyszerű termék, akár a CG módszer használata során is beépítheted a rutinodba. A CG-módszer, vagy Curly Girl-módszer egy népszerű hajápolási rutin a göndör haj számára. A módszer célja, hogy meghatározott termékek és technikák segítségével a lehető legegészségesebbé és legszebbé varázsolja a fürtjeidet. A Yari Curling Cream tökéletesen illeszkedik ebbe a módszerbe, mivel mentes az olyan káros összetevőktől, mint a szulfátok, szilikonok és parabének.

Készen állsz arra, hogy a következő szintre emeld a fürtjeidet? Akkor próbáld ki a Yari Green Curls göndörítőjét, és fedezd fel magad a különbséget. A fürtjei meg fogják köszönni!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.