ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Bronzosító

Egy gyönyörű bronzosítót keresel? Akkor vásároljon a Salontotal.hu oldalon. Csak egy kis extra színt/melegséget ad, és ragyogó megjelenést biztosít! Egészítsd ki sminkrutinodat, és válassz egy finom, napcsókolta megjelenést a finom bronzosítók egyikével!

Válogató

Oldalanként
Huidtype
Összetevok
Kategória
Ár
Márka

Bronzosító por

A legjobb bronzosítót a Salontotal.hu oldalon találod, mi pedig szeretnénk néhány plusz információt adni neked. A bronzosító mindig néhány árnyalattal sötétebb, mint az alapozó és/vagy a púder. Figyeljünk oda; ne legyen túl sötét! Olyan hatást kelt, mintha a napozással töltött nyaralásból tért volna haza, és gyönyörű, napbarnított megjelenést kölcsönöz. Hol kell alkalmazni:

  • A hajvonaladnál
  • Az orrnyereg
  • Az arccsontodnál
  • Az állkapocsvonaladnál

Hogyan kell alkalmazni.

A bronzosítót a 3-as szám alakjában az arcod körvonalára kell felvinni.

  • 1. lépés: Először a halántéknál alkalmazza.
  • 2. lépés: Ezután lépjen az arcára.
  • 3. lépés: Ezután fogd meg vele az állkapocsvonaladat.
  • Tipp: Ezután jól keverje ki.

A legjobb bronzosító

Mielőtt bronzosítót vásárolna, hasznos tudni, hogy az Ön bőrtónusa hideg vagy meleg. Ha például a bőrtónusod hűvös, válassz rózsaszín/bézs alaptónust. Meleg bőrtónus esetén válasszon narancsos-barna alaptónust. Praktikus, hogy először kipróbáld, ha nem vagy biztos benne, melyik illik jól a bőrödhöz.

Mi a különbség a bronzosító és a pirosító között?

A bronzosítók meleg megjelenést kölcsönöznek a bőrnek, és napcsókolta megjelenést kölcsönöznek az arcnak. Az arcpirosítót átlósan a csontjaidra kell felvinni, és friss megjelenést kölcsönöz. Így és pirosítóval még jobb pirosítót készíthetsz az arcodon. Mind a bronzosító, mind a pirosító esetében alaposan meg kell nézned, hogy melyik szín illik a bőrtípusodhoz.

Természetes árnyalat, gyönyörű ragyogással

Nincs is bosszantóbb a téli hónapokban, amikor a napbarnított bőr egyre fakóbbá válik. Ez könnyen megoldható a bőrtípusodnak megfelelő finom bronzosító használatával. Egy kicsit több színt ad a bőrnek, és gyakran gyönyörű ragyogást eredményez. Hát nem ezt akarja mindenki? Egy finom bronzosító az új legjobb barátod!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.