ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Rúzsfény

A szájfény a napi smink elengedhetetlen terméke. Finom színt és gyönyörű fényt kölcsönöz az ajkaknak. Egészítse ki megjelenését gyönyörű és ápoló szájfényes ajkakkal. Alkalmazza önmagában vagy rúzs fölé. Élvezze a ragyogó ajkakat kedvenc szájfényével. Vásároljon sminktermékeket a Salontotal.hu oldalon.

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Mi a legjobb szájfény?

A legjobb szájfény mindenkinek más. Sokféle szín és típus létezik, ezért nagyon személyes, hogy melyik szájfény illik a legjobban az Ön ajkához. Például piros színt, nude árnyalatot vagy átlátszó fényt választasz? Minden lehetséges. A szájfény általában nem marad sokáig az ajkakon. Így vigye magával kedvenc termékét a táskájába, hogy a nap bármely szakában felfrissíthesse ajkait. Így egész nap élvezheti a gyönyörűen ápolt ajkakat. Fontos számodra, hogy a sminktermékek vegánok és 100%-ban természetesek legyenek? Akkor ajánljuk a ZAO gloss. Ápoló tulajdonságokkal rendelkeznek, és teltebbé teszik az ajkakat. Mi a kedvenc színe?

A szájfény felvitele

  • 1. lépés: Helyezze az applikátort az alsó ajak közepére.
  • 2. lépés: Söprő mozdulatokkal oszlassuk el az ajkakon. Dolgozzunk a száj közepétől a két sarok felé.
  • 3. lépés: Ezután vigye fel a fényt a felső ajkára.
  • 4. lépés: Ezt is terítsük el a száj közepétől a sarkok felé.
  • 5. lépés: Élvezze ragyogó ajkait.
  • Tipp: A fényt a kedvenc rúzsodra is felviheted.

A különbség a szájfény és a rúzs között

A szájfény és a rúzs egyaránt az ajkakra szánt sminktermékek. A szájfény gyakran finom színt ad, szép fényességgel. Az ajkak kicsit teltebbnek tűnnek a felvitel után. A rúzs sok színt ad és tovább tart. Vannak matt felületű, de finoman fénylő rúzsok is. Tudta, hogy ezt a két terméket is gyönyörűen kombinálhatja? Először vigye fel a rúzst az ajkaira, majd a szájfényt. Élvezze a gyönyörű színt fényes kivitelben.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.