ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szempillaspirál

Hagyja, hogy a szemei önmagukért beszéljenek a szempillaspirál alkalmazásával. A szempillák dúsabbnak és hosszabbnak tűnnek majd, és gyönyörű pillákat varázsolnak. Találja meg a megfelelő szempillaspirált, amelyik a legjobban illik Önhöz, és tegye teljessé a tekintetét szemhéjfestékkel és szemceruzával kombinálva. Vásároljon sminktermékeket a Salontotal.hu oldalon.

Válogató

Oldalanként
Huidtype
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A legjobb szempillaspirál

Annyi különböző típus létezik, hogy tényleg nincs olyan, hogy a legjobb szempillaspirál. Ön választja ki azt a terméket, amelyik tetszik, és amelyik illik a szempilláihoz. Legyen ez egy fekete, ívelt kefével ellátott volumenű szempillaspirál, vagy egy kék szempillaspirál, amely hosszúságot ad, a sokféle típus, mint például a szín, a kefe formája és a hatás lehetővé teszi, hogy gyönyörű megjelenést hozzon létre kedvenc szemsminkjével!

A szempillaspirál típusai

Színes

Szinte minden elképzelhető színben kapható szempillaspirál, de a leggyakrabban választott szín a fekete. A mi második helyezett fekete szempillaspirálunk a ZAO Bamboe Black Definition, hosszabbá, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillákat. A ZAO Bamboe Plum egy gyönyörű szín, amely varázslatos megjelenést biztosít. Próbáljon ki valami mást, mint a szokásos fekete színt, és hozzon létre egy másfajta szemfestést.

Kefe

Sokféle szempillaspirál kefe is létezik. A különbség az ecset különbségét adja a hatásban is. Szeretne volument vagy hosszúságot varázsolni, vagy csak egy finom színt adni a szempilláknak? Ezt a szempillaspirál keféje határozza meg. Figyelj arra is, hogy a kefe illeszkedik-e a szempilláidhoz.

  • Szilikonkefék: Ezek az ecsetek nem szívják be a terméket az ecsetbe. Ennek hatására a terméket könnyen és jól eloszlathatja a szempillákon. Az eredmény: kevesebb szempillagubancolódás. Különböző típusú szilikonkefék léteznek.
  • Sörtékkel ellátott kefék: Ezekkel az ecsetekkel a volumenre törekszik. A kefével cikcakkban haladjon végig a szempillákon, és máris sötét és dús szempillákat varázsolhat. Mivel ez az ecset sok terméket szív fel, hamarabb csomósodhat.
  • hegyes sörtéjű kefe: A hegyes hegye megkönnyíti a szempillák felvételét a szem sarkában. Ez az ecset is sok terméket vesz fel, így kicsit gyorsabban csomósodhat.
  • Ívelt kefék: A kefe előre kialakított ívvel. Ez hasznos a természetes felhúzáshoz. A kefe szépen illeszkedik a szempillákhoz és a szemformához. Ez a fajta elérhető mind a sörtékkel ellátott kefe, mind a szilikon változat.
  • Ecsetek több gömbbel: Egyre többször látod őket, a határozott formájú ecseteket. Ezek a hossz és a térfogat létrehozására készültek.

Normál vagy vízálló szempillaspirál

A "rendes" vízzel készül. Ez az oka annak is, hogy könnyen és gyorsan eltávolítható a termék a szempillákról. A vízálló szempillaspirál jól jön, ha például esőben kell kerékpározni, ha szeretsz úszni, vagy ha sokat könnyezel. Így elkerülhető a panda-effektus. Ezt a változatot azonban nehezebb felszállni. Ehhez egy víz az olajban oldószerre van szükség. Válassza például a RoC Double Action Eye Make-up Remover.

Hatás

Volumenes szempillaspirált szeretne, vagy inkább olyat, amelyik hosszítja a szempillákat? Vagy akár mindkettő? Sok különböző típus létezik, amelyeknek ugyanaz a hatásuk. Ezért fontos, hogy kiválassza a kívánt hatást, a szempilláinak megfelelő kefét és vízálló vagy normál szempillaspirált. Megtaláltad a tökéletes szempillaspirált? Ezután a szempilláiddal megteremtheted a kívánt megjelenést.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.