ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Sminkpor

A sminkpor széles körben használt termék a sminkiparban. Úgy tervezték, hogy természetes és matt felületet adjon a bőrnek, és számos sminkhez használható. Ez teszi a sminkpúdert nélkülözhetetlenné a szépségápolási rutinban. Fedezze fel most a Salontotal.hu weboldal kínálatát.

Válogató

Oldalanként
Huidtype
Összetevok
Kategória
Ár
Márka

A sminkpor funkciója és változatai

A sminkpornak több funkciója is van. Arra használják, hogy matt felületet adjon a bőrnek, csökkentse a fényt és meghosszabbítsa a smink eltarthatóságát. Ezenfelül egyenletes bőrfelszínt biztosít, és elrejti a bőrhibákat. A púder különböző árnyalatokban kapható, az átlátszótól a bézsig és a barnáig.

Sminkpor felvitele

A sminkpúdert az alap smink, például az alapozó és a fedőpúder felvitele után kell alkalmazni. Ez a sminkelési rutin utolsó lépése, és célja, hogy a bőrnek természetes matt felületet adjon, és meghosszabbítsa a smink tartósságát. A sminkpúdert púderecsettel vagy szivaccsal ajánlott felvinni, és az egész arcra, vagy csak azokra a területekre, ahol fényt észlelünk. Vékony rétegben vigye fel a púdert, hogy a bőr természetesnek tűnjön. Fontos megjegyezni azt is, hogy a púdert napközben is fel lehet vinni, hogy meghosszabbítsa a smink tartását és csökkentse a csillogást. Ha tehát azt veszi észre, hogy a bőre idővel fényleni kezd, akkor egy kis púderrel gyorsan javíthat rajta.

A sminkpor eredete

A sminkpor évszázadok óta létezik. A púderek legrégebbi formái természetes összetevőkből, például talkumból és rizsporból készültek. Ezeket a púdereket arra használták, hogy a bőrnek matt felületet adjanak, és megvédjék a naptól. A 20. században a kozmetikai ipar fejlődésnek indult, és egyre több szintetikus összetevőt használtak a sminkporokhoz. A modern változatok ma már szélesebb szín- és funkcióválasztékot kínálnak, és mindenféle formában és méretben kaphatók.

Vásároljon púder sminket a Salontotal.hu

Meggyőztek a púderes smink használatának szépségápolási előnyei? Mi is! Ezért természetesen szeretnénk ezeket a termékeket a lehető leghamarabb elküldeni Önnek. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendel, mindent megteszünk, hogy a csomagot már a következő munkanapon kézbesítsük! És ha 35 € vagy annál többért rendel, a szállítási költségek teljesen ingyenesek. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban? Akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.