ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szemhéjfesték

Adja meg a szemének a megérdemelt figyelmet. A szemhéjfesték felvitele ragyogóvá teszi a szemét, és teljessé teszi a megjelenését. Használsz már szemhéjfestéket a nappali vagy esti sminkedhez? Vásárolja meg a legszebb sminktermékeket a Salontotal.hu oldalon.

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A legjobb szemhéjfesték

Egy színt választasz, vagy inkább több szemhéjfesték színét kevered össze? A természetes színeket választod, vagy nem baj, ha kilóg a sorból? A legjobb szemhéjfesték ezért nagyon személyes. Alkalmazhatod finoman, de akár egy szép füstös szemmel is, például egy szép füstös szemmel. Egy szép szemsmink ragyogóvá teszi a szemét, és teljessé teszi a megjelenését. Így a megfelelő termékekkel a legszebb szemsminket hozhatja létre. Szeretné, ha a terméket szépen felvinné, és a színek jól elegyednének? Akkor fontos, hogy jó sminkkefékkel rendelkezzen. A merész szemhéjfestékszínek rajongója vagy? Akkor a SUVA sminkes szemhéjfesték palettái neked valók! A paletták nagyon színesek és jó pigmenteket tartalmaznak.

Nem marad szépen a szemsminked? Akkor próbálja ki az alapozót. Ezt első lépésként alkalmazza. Biztosítja, hogy a szemhéjfesték szépen fent maradjon, egész nap.

Szemfesték felvitele

A szemsmink felvitelének több módja van. Egy színt szeretne használni, vagy több színt szeretne kombinálni? A megfelelő sminkkefékkel könnyen felvihető. Válassza ki a legjobb színeket a szemhéjfesték-palettából, amelyeket használni szeretne.

  • 1. lépés: Vigyen fel egy alapozót a szemhéjra.
  • 2. lépés: Használjon világos (alap) színt a mozgó szemhéjon, közvetlenül a szemöldök alatt.
  • 3. lépés: Vigye fel a sötét színt a szem külső sarkától körülbelül a szem közepéig.
  • 4. lépés: Ne hagyja, hogy ez a szín túlságosan az árkádív fölé kerüljön.
  • 5. lépés: Keverje össze a színeket a szép, természetes átmenet érdekében.
  • 6. lépés: Használjon szemceruzát és/vagy szempillaspirált.
  • Tipp: Kísérletezzen időről időre a szemhéjfesték felvitelével. Egyszer válasszon sötétebb színt, használjon kicsit több terméket, vagy állítsa kicsit magasabbra. Így megtudhatja, hogy mi tetszik Önnek, és mi illik Önhöz a legjobban. Nem tetszik? A sminket könnyedén távolítsa el szemfestéklemosóval.
  • Tipp: A szemsminket a sminkelési rutin első lépéseként alkalmazza. Az apró hibákat még mindig könnyen kijavíthatod a fedőlakkal vagy az alapozóval.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.