ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5
  • Goldwell Curls & Waves Curl Control 150ml

Goldwell Curls & Waves Curl Control 150ml

6.155,00 Áfa-val
küldjön e-mailt raktáron
szállítási idő ismeretlen
ingyenes szállítás 28580 ft-tól ügyfélminősítés 3.8
  • Styling krém
  • Göndörítő krém
  • Frizurázás a fürtöknek
  • Definíció és rugalmasság
Leírás

Goldwell Curls & Waves Curl Control

A Goldwell Curls & Waves Curl Control a tökéletes styling krém mindazok számára, akik gyönyörű fürtöket szeretnének létrehozni és meghatározni. Ezt a göndörítő krémet kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megszelídítse a fürtöket, és egész nap tökéletesen formában tartsa őket. Ezzel a styling krémmel a fürtjei élénkek, ruganyosak és göndörödésmentesek lesznek. Akár a természetes hullámokat szeretnéd hangsúlyozni, akár feszes fürtöket szeretnél definiálni, a Goldwell Curls & Waves Curl Control segítségével minimális erőfeszítéssel érheted el a kívánt megjelenést.

Használati utasítás

  • 1. lépés: Vigyen fel egy kis mennyiségű Goldwell Curls & Waves Curl Controlt a nedves hajra, a hajtövektől a hajvégekig.
  • 2. lépés: A terméket egyenletesen oszlasd el a hajadon, különösen a hajvégekre koncentrálva az extra definíció érdekében.
  • 3. lépés: Formázza haját tetszés szerint, ujjaival, diffúzorral vagy hajsütővas segítségével.
  • 4. lépés: A hosszantartó tartás és a hővédelem érdekében használja a Goldwell Curls & Waves Curl Controlt hővédő spray-vel együtt.

Eredmény

A Goldwell Curls & Waves Curl Control segítségével könnyedén gyönyörű, rugalmas fürtöket készíthetsz, amelyek egész nap tökéletesen formában maradnak. Ez a stylingkrém megszelídíti a göndörödést, definíciót ad a fürtöknek és természetes fényt biztosít. Fürtjeid puhának érzik magukat és megőrzik rugalmasságukat, anélkül, hogy merevnek vagy ragacsosnak éreznéd őket. Ezzel a fürtkrémmel teljes kontrollt gyakorolhatsz fürtjeid felett, és a végtelenségig variálhatod a formázást, a laza hullámoktól a feszes fürtökig.

Vásárolja meg a Goldwell Curls & Waves Curl Controlt a következő címről Salontotal.hu

Vásárolja meg a Goldwell Curls & Waves Curl Controlt még ma a Salontotal.hu weboldalon, és tapasztalja meg saját bőrén fürtjei átalakulását. Online áruházunkban egyszerűen és megbízhatóan rendelheted meg kedvenc hajápoló termékeidet. Profitáljon gyors kiszállításunkból és kiváló ügyfélszolgálatunkból. Legyen a gyönyörű fürtöké és rendelje meg a Goldwell Curls & Waves Curl Controlt most!

Jellemzők

Jellemzők

  • Styling krém
  • Göndörítő krém
  • Frizurázás a fürtöknek
  • Definíció és rugalmasság
Összetevők

Összetevők

Water/Aqua/Eau, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Microcrystalline Wax/Cera Microcristallina/Cire microcristalline, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Acrylates Copolymer, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum/Huile minérale, Trilaureth-4 Phosphate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Caprylyl Methicone, Potassium Cetyl Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Phenyl Trimethicone, Aminomethyl Propanol, Hydroxyacetophenone, Polysilicone-28, Xanthan Gum, Amodimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Alcohol, Cetrimonium Chloride, Trideceth-15, Trideceth-3, Bambusa
Vulgaris Shoot Extract, Sorbitol, BHT, Phenoxyethanol, Fragrance/Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Jogi nyilatkozat: Beszállítóink néha megváltoztatják a termékeik összetevőit, ezért kérjük, ellenőrizze az összetevőket a csomagoláson, hogy biztos legyen benne.

Specifikációk

Specifikációk

hasonló termékek

is érdekes


automatikusan lefordítva - show original fordítás megjelenítése
Goldwell Curls & Waves Creme Für Naturlocken bestens geeignet!! Ich gebe die Creme meistens in halbtrockenes Haar und trockne sie anschließend per Difuser oder knetend. Die Creme bündelt und strukturiert die Locken wunderbar.
olvass tovább

Írja meg a véleményét

Írjon véleményt itt Goldwell Curls & Waves Curl Control 150ml. Mondja el másoknak, mi volt a tapasztalata ilyen módon.

"A neved" kötelező
"Email cím" kötelező
"Beszámoló címe" kötelező
"A te értékelésed" kötelező

E-mailt kap

Írja be alább nevét és e-mail címét. Amint ez a termék raktáron van, e-mailt fog kapni.

"A neved" kötelező
"Email cím" kötelező
 
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.