ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fürdősók és olajok

Egy esti fürdőzés fürdősóval vagy fürdőolajjal nemcsak nagyon kellemes, hanem számos jótékony hatással van a bőrére is. A fürdősók és az olajok egyaránt tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek jót tesznek a bőrnek, és így segítik annak helyreállítását. Ezenkívül az illatoknak nyugtató hatása van egy csodálatos pihentető pillanathoz.

Válogató

Oldalanként
Huidtype
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Fürdősó

Ha fürdősót adunk a vízhez, akkor még többet tudunk kihozni a fürdőzésből, mivel a fürdősónak számos előnye van. A sók hozzáadása a vízhez kevésbé teszi keményebbé a vizet, így a bőr puhábbnak tűnik a fürdés után. Ezenkívül a fürdősók ásványi anyagokat, nátriumot, magnéziumot és káliumot tartalmaznak, amelyek a meleg vízzel felszívódnak a bőrbe. Ez gyógyító hatással van a csípésekre, az ekcémára és más szennyeződésekre.

A fürdősókkal való fürdés az említett azonnali előnyökön kívül a testre és az elmére is nyugtató hatással van. Az aromák és illatok csodálatos élményt nyújtanak, amely lehetővé teszi, hogy teljesen ellazuljon. A tengeri sóból vagy himalája sóból készült fürdősók használata szintén lazító hatással van a test izmaira és javítja a vérkeringést.

Fürdőolaj

A fürdőolajnak teljesen más hatása van a bőrre. Ha bőre száraz és érdes lett, fürdőolajjal helyreállíthatja és megvédheti azt. A fürdőolajnak az a különleges tulajdonsága, hogy nem úszik a vízen, mint más olajok, hanem összekeveredik a fürdővízzel. Fürdés közben megtisztítja a bőrt, és vékony, hatékony réteget képez a bőrön. Ez a fürdőolajból származó védőréteg hidratáló zsírsavakat és vitaminokat tartalmaz az egészséges bőr érdekében.

A fürdőolaj tápláló hatása mellett természetesen jó, ha kellemes illatot ad a fürdőhöz. Ezért a fürdőolaj számos gazdag illatban kapható az optimális relaxáció érdekében. Van speciális fürdőolaj gyermekeknek is, amely segít a gyermekek gyakori bőrirritációin.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.